Zoek en Boek

Stap Uit je Stad en kom naar Voorne-Putten!

Stap uit je stad.pngmaandag 05 juni 2017 09:21

Zaterdag 17 en zondag 18 juni kunnen de stedelingen uit onze regio ervaren hoeveel leuks er te doen is in hun eigen ‘achtertuin’. Van Voorne-Putten tot Midden-Delfland, van Maassluis tot Krimpenerwaard. In Stap uit je Stad werken ondernemers, bestuurders en marketingorganisaties samen en het eerste resultaat hiervan is een weekend met maar liefst 40 bijzondere vrijetijdsuitjes.

Camping 't Weergors en Restaurant 't Karrewiel bieden samen een Pannenkoekenfeest aan. Kinderen en ouders mogen met het arrangement de hele dag spelen, vissen, sporten én pannenkoeken plus ijs eten op de camping. En wil je een nachtje kamperen, dan kan dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Andere ondernemers op Voorne-Putten bieden onder andere een speurtocht door de duinen, een fietstocht langs de parels van het eiland, een suptocht op het Oostvoornse meer, een ontdekkingstocht door het historische Brielle met lunch aan het Brielse meer, een fietstocht in natuurgebied Bernisse, bezoek aan kasteelruïne Ravesteijn, bezoek aan Hellevoetsluis met lunch en fietstocht, en tenslotte een vaartocht naar de polders van Spijkenisse met lunch en aansluitend een stadswandeling.

Het Pannenkoekenfeest en de 40 andere uitjes zijn te vinden en te boeken op: www.stapuitjestad.nl.

« Terug