60 Jaar Camping 't Weergors

Deel 2 van de mini-serie is live!
De familie Kooij en 'hun veldje L'

In Deel 2 de familie Kooij in de hoofdrol. De familie Kooij huurt al decennia en altijd met Hemelvaart en Pinksteren ‘veldje L’. Twee weekenden achter elkaar is het een zoete inval van familieleden. Ook hier zijn heel wat mooie momenten verzameld!
Zo door de jaren heen zijn er heel veel bijzondere verhalen te vertellen die hun oorsprong vinden op 't Weergors. En dat vinden wij zo mooi aan dit vak, al 60 jaar! In seizoen 2023 hebben we samen met Anne-Roos van Capture Life een bijzondere serie gemaakt van mooie momenten. Binnenkort vind je hier Deel 3 met de Familie Borstelmann!

Deel 1 van de mini-serie is gepubliceerd!
Gasten vertellen over hun mooiste momenten op 't Weergors

In Deel 1 van de Serie 'Verhalen van Toen en Nu' zie je hoe campingvriendinnen Kiki en Marian op 't Weergors de mooiste momenten beleven op hun eigen vaste stekkie. Kiki en Marian hebben een inmiddels jarenlange vriendschap die is ontstaan op de camping. De campingvriendinnen hebben allebei een vaste plaats waar ze elk jaar maandenlang van genieten. Lief en leed wordt gedeeld, en samen maken de vriendinnen uitstapjes naar het strand of naar de sportschool. Benieuwd naar Deel 2 van de serie? In mei 2024 lanceren we het verhaal van de Familie Kooij!

Hoe het 60 jaar geleden begon
Met Pinksteren 1964 stond het veld ineens vol met tenten..

Leen en Nel Riedijk zagen begin jaren 60 dat er steeds meer bezoekers naar Voorne kwamen om tijd aan zee door te brengen. Het was de tijd waarin ook Haringvlietdam als onderdeel van de Deltawerken werd gebouwd. Ook dat trok veel publiek. Tijdens Pinksteren, in juni 1964, opende 'Camping 't Weergors' voor het eerst haar 'gras' op het veldje links van de boerenschuur. Het veldje stond meteen vol met tenten. In de jaren daarna is het bedrijf uitgegroeid naar 16 hectare waar jaarlijks duizenden gasten voor een toeristisch verblijf aan zee komen en waar inmiddels de derde generatie Riedijk aan het roer staat.

cake-947438_1280.jpg

Wie jarig is...
Vier jij het feestje mee?

Wie jarig is trakteert! Wij trakteren je dit seizoen op leuke belevenissen en een gevarieerd activiteitenprogramma. Laat je verrassen! Ben je benieuwd naar wat er tijdens jouw verblijf allemaal te beleven is? Binnenkort staat ons activiteitenprogramma weer online.

Bekijk het activiteitenprogramma