60 Jaar Camping 't Weergors

Bijzondere momenten op 't Weergors
Vele gasten en nog meer mooie verhalen!

Zo door de jaren heen zijn er heel veel bijzondere verhalen te vertellen over 't Weergors. In seizoen 2023 hebben we samen met Anne-Roos van Capture Life een bijzondere serie gemaakt van mooie momenten. De familie Kooij, Kiki en Marian, en de familie Borstelmann zijn gasten die de diversiteit van onze gasten weerspiegelen: families die hier vakantie vieren, de één voor een weekend, de ander een heel seizoen, en uit binnen en buitenland. De familie Kooij, Kiki en Marian en de familie Borstelmann nemen je mee in hun mooiste momenten op ’t Weergors. Je bekijkt hier alvast de trailer! De volledige serie gaat in ons jubileumjaar 2024 in première.

Hoe het 60 jaar geleden begon
Met Pinksteren 1964 stond het veld ineens vol met tenten..

Leen en Nel Riedijk zagen begin jaren 60 dat er steeds meer bezoekers naar Voorne kwamen om tijd aan zee door te brengen. Het was de tijd waarin ook Haringvlietdam als onderdeel van de Deltawerken werd gebouwd. Ook dat trok veel publiek. Tijdens Pinksteren, in juni 1964, opende 'Camping 't Weergors' voor het eerst haar 'gras' op het veldje links van de boerenschuur. Het veldje stond meteen vol met tenten. In de jaren daarna is het bedrijf uitgegroeid naar 16 hectare waar jaarlijks duizenden gasten voor een toeristisch verblijf aan zee komen en waar inmiddels de derde generatie Riedijk aan het roer staat.

cake-947438_1280.jpg

Wie jarig is...
Vier jij het feestje mee?

Wie jarig is trakteert! Wij trakteren je dit seizoen op leuke belevenissen en een gevarieerd activiteitenprogramma. Laat je verrassen! Ben je benieuwd naar wat er tijdens jouw verblijf allemaal te beleven is? Binnenkort staat ons activiteitenprogramma weer online.

Bekijk het activiteitenprogramma