Spelen en bewegen

Zoek en Boek

Spelen en bewegen

Op 't Weergors is er voor kinderen en sportieve vakantiegangers altijd wel iets te beleven. Op de hele camping zijn diverse speel- en beweegplekken te vinden: de speeltuintjes en de spetterspeeltuin (nieuw in het voorjaar 2020!), de sportvelden, of een zelfgebouwde hut.

Kinderanimatie

In de zomervakantie (regio midden) is er een uitgebreid programma met activiteiten voor 4+, 8+ en 12+. Knutselen, theater, sport, muziek en dans. Het is er allemaal. Bekijk hier het programma van dit seizoen!

Spelen

Lekker uitleven op de schommels, glijbanen en klimrekken. Vlakbij het restaurant, niet ver van de grote speeltuin, staan twee tafeltennistafels en bevindt zich een jeugdruimte. Hier kunnen met name de oudere kinderen bijkletsen, tafelvoetballen, tafeltennissen en tv-kijken.

Dierenweide

De geiten en schapen zijn altijd blij met bezoek, zeker als ze oud brood en groen krijgen! Over het hek klimmen en met ze spelen mag. En als je over de dijk klimt kun je zelfs paarden knuffelen.

Spetterspeeltuin

Dia3_300x200.jpg

Met water spelen is altijd leuk. Even geen zin in het strand? Dan is voor de kleine jeugd, maar ook voor groteren, onze Spetterspeeltuin een uitkomst. Ouders kunnen heerlijk kijken (of meespetteren) rondom de Spetterspeeltuin en op het terras van 't Karrewiel. De Spetterspeeltuin is in het voorjaar van 2020 klaar. 

Natuurspeeltuin

In de natuurspeeltuin bij kampeerveld Lijster staan alleen speeltoestellen gemaakt uit boomstammen en zand. Kinderen kunnen hier hun creativiteit optimaal kwijt.

Buitenfitness

Jong en oud maakt gebruik van het buitenfitnessterrein. Heerlijk de spieren in beweging.

Skelters

Niets leuker dan een rondje skelteren op de camping voor € 2,50 per uur. Voor de kleintjes is er een kleine skelter. Het tweede zitje is gratis.

Sportvelden 

Verspreid over het terrein vindt u een pannaveld, voetbalveld, buitenfitnessterrein en tennisbaan. Alles behalve de tennisbaan is vrij toegankelijk.

Visvijver en speelweide

In onze eigen visvijver en in de sloten langs de dijk kun je heerlijk vissen en speuren naar waterdiertjes. Wellicht spot je zelfs wel een lepelaar of hertje! Ook kun je hier superleuk glijden van de tokkelbaan en springen op een tuinwaterbed en airtrampoline!