Spelen en bewegen

Op 't Weergors is er voor kinderen en sportieve vakantiegangers altijd wel iets te beleven. Op de hele camping zijn diverse speel- en beweegplekken te vinden: van de speeltuintjes en de spetterspeeltuin (nieuw!), tot de sportvelden en de uitkijkberg.

Boer Wout Natuurpad

boer wout.jpg

Dit leuke natuurpad leert je via 14 routepunten de leukste weetjes over de natuur op de camping. Je kunt alle onderdelen, zoals een zonnewijzer, een blotevoetenpad en een knutselopdracht van riet, tijdens je vakantie ontdekken. Ieder kind krijgt de routekaart bij aankomst gratis van ons. Wil je extra informatie, dan kun je gebruik maken van de IVN Routes app.

Airtrampoline en waterbed

Airtrampoline Weergors.JPG

Volgens velen een heerlijke plek om je kinderen te laten razen, terwijl je zelf geniet van de natuur om je heen. Alle kinderen hebben plezier bij deze speeltuin bij de visvijvermet airtrampoline, waterbed en tokkelbaan. 

Spetterspeeltuin

Spraypark Weergors 2020-2.jpg

NIEUW in 2020: De Spetterspeeltuin! Een uitkomst voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen activeren de interactieve fonteinen zelf, het water wordt na filtering weer hergebruikt. Ouders kunnen heerlijk kijken (of meespetteren) rondom de Spetterspeeltuin en op het terras van 't Karrewiel. 

Kinderanimatie

In de zomervakantie (regio midden) is er een uitgebreid programma met activiteiten voor kinderen. Knutselen, theater, sport, muziek en dans. Het is er allemaal. Bekijk hier het programma van dit seizoen!

Spelen

Lekker uitleven op de schommels, glijbanen en klimrekken en rommelen in het zand, het kan op vele plekken verspreid over de camping. Voor de allerkleinsten is er Koe Antje om vanaf te glijden en een peuterschommel. De vogelnestschommel is voor alle leeftijden een hit!

Dierenweide

WEB-Camping t Weegors-dawnsblackphotography-20170708-0353.jpg

De geiten en schapen zijn altijd blij met bezoek, zeker als ze oud brood en groen krijgen! Over het hek klimmen en met ze spelen mag. En als je over de dijk klimt kun je zelfs paarden knuffelen.

Tafeltennis en tv kijken

Camping t Weergors-spelen

Vlakbij het restaurant, niet ver van de grote speeltuin, staan twee tafeltennistafels en bevindt zich een jeugdruimte. Hier kunnen met name de oudere kinderen bijkletsen, tafelvoetballen, tafeltennissen en tv-kijken.

Natuurspeeltuin

Weergors D3.jpg

In de natuurspeeltuin bij kampeerveld Lijster staan speeltoestellen gemaakt uit boomstammen en zand en een leuke speeltractor met een écht stuur! Kinderen kunnen hier hun creativiteit optimaal kwijt.

Buitenfitness

Jong en oud maakt gebruik van het buitenfitnessterrein. Heerlijk de spieren in beweging.

Skelters

Niets leuker dan een rondje skelteren op de camping voor € 2,50 per uur. Voor de kleintjes is er een kleine skelter. Het tweede zitje is gratis.

Sportvelden 

Verspreid over het terrein vind je een pannaveld, voetbalveld, buitenfitnessterrein en tennisbaan. Alles behalve de tennisbaan is vrij toegankelijk.

Visvijver en speelweide

In onze eigen visvijver en in de sloten langs de dijk kun je heerlijk vissen en speuren naar waterdiertjes. Wellicht spot je zelfs wel een lepelaar of hertje! Ook kun je hier superleuk glijden van de tokkelbaan en springen op een tuinwaterbed en airtrampoline!