Spelen en bewegen

Speelweide omgeven door natuur
Met luchtwaterbed, kabelbaan en visvijver een heerlijke plek om te genieten

Volgens velen een heerlijke plek om je kinderen te laten razen, terwijl je zelf geniet van de natuur om je heen. Alle kinderen hebben plezier bij deze speeltuin bij de visvijver met onder andere de wiebelbrug, waterbed en tokkelbaan. 

In onze eigen visvijver en in de sloten langs de dijk kun je heerlijk vissen en speuren naar waterdiertjes. Wellicht spot je zelfs wel een lepelaar of hertje! 

Spetterspeeltuin
Spetter lekker mee!

De Spetterspeeltuin is een uitkomst voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen activeren de interactieve fonteinen zelf, het water wordt na filtering weer hergebruikt. Ouders kunnen heerlijk kijken (of meespetteren) rondom de Spetterspeeltuin en op het terras van Restaurant 't Karrewiel.

Boer Wout Natuurpad
De leukste weetjes over de natuur

Dit leuke natuurpad leert je via 14 routepunten de leukste weetjes over de natuur op de camping. Je kunt alle onderdelen, zoals een zonnewijzer, een blotevoetenpad en een knutselopdracht van riet, tijdens je vakantie ontdekken. Ieder kind krijgt de routekaart bij aankomst gratis van ons. Wil je extra informatie, dan kun je gebruik maken van de IVN Routes app.

Lees meer over het natuurpad

Kinderanimatie
Dolle pret met Boer Wout

In de zomervakantie is er een uitgebreid programma met activiteiten voor kinderen. Knutselen, theater, sport, muziek en dans. Het is er allemaal.

Bekijk hier het programma van dit seizoen!

Spelen
Leef je lekker buiten uit!

Lekker uitleven op de schommels, glijbanen en klimrekken en rommelen in het zand, het kan op vele plekken verspreid over de camping. Voor de allerkleinsten is er Koe Antje om vanaf te glijden en een peuterschommel. De vogelnestschommel is voor alle leeftijden een hit! In de natuurspeeltuin bij kampeerveld Lijster staan speeltoestellen gemaakt uit boomstammen en zand en een leuke speeltractor met een écht stuur! Kinderen kunnen hier hun creativiteit optimaal kwijt.

Dierenweide
Voer en knuffel de dieren

De geiten en schapen zijn altijd blij met bezoek, zeker als ze oud brood en groen krijgen! Over het hek klimmen en met ze spelen mag. En als je over de dijk klimt kun je in de zomer zelfs paarden knuffelen. N.B. Omdat er nog niet genoeg gras in de weide staat, zijn er op dit moment nog geen dieren. Op de dijk lopen wel schapen die een knuffel erg fijn vinden.

Visvijver
Heerlijk ontspannen en genieten

In onze eigen visvijver en in de sloten langs de dijk kun je heerlijk vissen en speuren naar waterdiertjes. Wellicht spot je zelfs een lepelaar of een hertje! De visvijver is dé geliefde plek om op karpers te vissen. Goed om te weten: je hebt hier geen visvergunning nodig. Ben je niet te gast op de camping, neem dan contact op met de receptie voor vispermissie. Ook kun je bij de speelweide naast de vijver superleuk glijden van de tokkelbaan en springen op een tuinwaterbed! Toe aan ontspanning? Kom helemaal tot rust in een hangmat.

Tafeltennis en TV-kijken
Gezellig samen chillen

Vlakbij het restaurant, niet ver van de grote speeltuin, staan twee tafeltennistafels en bevindt zich een jeugdruimte. Hier kunnen met name de oudere kinderen bijkletsen, tafelvoetballen, tafeltennissen en tv-kijken.

Skelters 't Weergors2.JPG

Skelters
Ontdek alle hoekjes van de camping

Niets leuker dan een rondje skelteren op de camping voor € 2,50 per uur. Voor de kleintjes is er een kleine skelter. Het tweede zitje is gratis. Ook is er de stoere 4-persoons familieskelter die je voor €10 per uur huurt.

Sportvelden
Voor ieder wat wils!

Verspreid over het terrein vind je een pannaveld, voetbalveld, buitenfitnessterrein en jeux de boulesbaan. Alles is vrij toegankelijk.