Genomineerd ANWB Camping van het Jaar 2024

ANWB Weergors 2024.png

Genomineerd ANWB Camping van het Jaar 2024
Meest bijzondere huuraccommodatie

Wow wat zijn we trots! Met onze unieke Polder Cabin is Camping 't Weergors genomineerd voor de titel 'Camping van het Jaar 2024' in de categorie Meest Bijzondere Huuraccommodatie. De internationale vakjury van de ANWB heeft ons geselecteerd en daarmee zitten we samen met 9 andere campings in de race voor deze mooie titel. De jury heeft gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, de faciliteiten, hygiëne en de ligging van de Polder Cabin. Het is nu aan het publiek om te bepalen wie de prijs wint. Van zaterdag 8 juli t/m dinsdag 31 oktober kan iedereen stemmen en worden de uiteindelijke winnaars in januari 2024 tijdens het ANWB campinggala bekend gemaakt.
Stem nu
Winnaar camping van het jaar anwb Weergors.png

Winnaar ANWB Camping van het Jaar 2022
Meest gewaardeerde huuraccommodatie

In 2022 wonnen we de titel ANWB Camping van het Jaar! Bijna 26.000 kampeerders hebben een stem uitgebracht op hun favoriete camping. Camping 't Weergors behoort tot de top campings in Nederland. Via een feestelijk digitaal ANWB evenement kregen we op 12 januari het nieuws: Camping 't Weergors mag de titel ‘ANWB Camping van het Jaar 2022’ dragen. We wonnen in de categorie ‘Meest gewaardeerde huuraccommodatie’ en waren samen met Camping de Leistert in Limburg en Papillon Country Resort in Overijssel genomineerd.

Meest gewaardeerde huuraccommodaties
Van camping tot glamping: hoe leuk!

Boek jouw vakantie

Camping van het Jaar 2021
ANWB-award Nominatie

Ook in 2021 waren we genomineerd voor de ANWB-award Camping van het Jaar 2021. Onze gasten stemden massaal en daarmee stonden we ook in 2021 in de Top 3 van Meest gewaardeerde Huuraccommodatie van Nederland!

Alle genomineerden 2021