Winnaar ANWB Camping van het Jaar Verkiezing

Winnaar camping van het jaar anwb Weergors.png

Winnaar ANWB Camping van het Jaar 2022
Meest gewaardeerde huuraccommodatie

Wat zijn we trots! Bijna 26.000 kampeerders hebben een stem uitgebracht op hun favoriete camping. Camping 't Weergors behoort tot de top campings in Nederland. Via een feestelijk digitaal ANWB evenement kregen we op 12 januari het nieuws: Camping 't Weergors mag de titel ‘ANWB Camping van het Jaar 2022’ dragen. We wonnen in de categorie ‘Meest gewaardeerde huuraccommodatie’ en waren samen met Camping de Leistert in Limburg en Papillon Country Resort in Overijssel genomineerd.

Meest gewaardeerde huuraccommodaties
Van camping tot glamping: hoe leuk!

Boek jouw vakantie

Camping van het Jaar 2021
ANWB-award Nominatie

Ook in 2021 waren we genomineerd voor de ANWB-award Camping van het Jaar 2021. Onze gasten stemden massaal en daarmee stonden we ook in 2021 in de Top 3 van Meest gewaardeerde Huuraccommodatie van Nederland!

Alle genomineerden 2021

Enkele reviews van de stemmers

"Als je aankomt fietsen ze mee om je aan te wijzen waar je accommodatie is! Deze service heb ik nog nooit eerder gehad. Verder parasol was kapot gegaan door de storm, werd in nog geen uur vervangen."

"Camping 't weergors is een fantastische familie camping. De eigenaren hebben een frisse kijk op de hedendaagse kampeerervaring. Gastvrijheid staat op deze camping heel hoog in het vaandel. Kortom. Aanrader!!!!!!"

"De camping heeft 'n frisse uitstraling, zowel het terrein, de speeltuintjes als het sanitair. Met de corona maatregelen zijn ze ook heel strict maar toch praktisch omgegaan. Er is veel ruimte, de plaatsen en de looppaden zijn ruim. Het team is heel gastvrij en je hebt er 'n leuke fijne vakantie!"

"Alles wat je als gast nodig hebt om een fijne vakantie te vieren is daar aanwezig en zo niet dan wordt het geregeld. Hellevoetsluis is een prachtig vestingstadje, en de winkels zijn ook dichtbij kun je met lopen af."

"Gezien de grootte van mijn camper (12 meter) is dat wel een dingetje en op deze camping ben ik altijd welkom en bij eerder vertrek door omstandigheden wordt dit ook netjes afgehandeld. Sanitaire voorzieningen zijn super en worden zeer goed onderhouden."

"Heerlijke camping op fijne lokatie! Zowel de gemeente als de camping zijn hondvriendelijk! Campingeigenaren hebben hart voor hun bedrijf en hun gasten!"