Activiteiten

Zoek en Boek

Activiteiten

Buiten de zomervakantie organiseren we regelmatig activiteiten. Houd onze facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.

In de zomervakantie beleef je de leukste avonturen met Boer Wout en zijn maatje in het 4+ en het 8+ en 12+ programma. Zes dagen per week bieden zij een leuk programma aan vol knutselplezier, sport, spel, dansen en lol trappen. Je hoeft je echt niet te vervelen. Wijzigingen voorbehouden.

Zaterdag 29 september

14:00 - 15:30| Natuurexcursie over de Wallen van Hellevoetsluis

Tijdens het Haringvlietweekend ontdek je met IVN-gids Martien Blanken de natuur op de Hellevoetse Verdedigingswerken, de ‘Wallen’. Hij vertelt daarbij ook over de militaire geschiedenis van dit bijzondere deel van Hellevoetsluis. De excursie is ook leuk voor kinderen. Heb je een verrekijker, neem deze mee. Vanaf camping ’t Weergors wandel je een route van in totaal 5 km. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via email info@weergors.nl

Zondag 30 augustus

14:00 -15:30 | Waterdiertjes Speuren

Schepnetten in de aanslag! Want wat leeft er nu ónder water? Je ontdekt het bij Camping ’t Weergors, tijdens het Haringvlietweekend. Kijk naar zwemmende bootsmannetjes, roeiende schaatsenrijders en lieflijke kokerjuffers. Met loepjes en zoekkaarten helpen we je de beestjes een naam te geven. En over elk waterdiertje is wel wat bijzonders te vertellen! Deelname is gratis, wel graag aanmelden via email info@weergors.nl.