Recreatieprogramma

Op deze pagina vind je alle leuke activiteiten die we voor je organiseren. Veel plezier!

Ontdekkingsrondje Vesting met Natuurgids Karin
Vanaf 26 mei elke donderdagochtend vanaf 10:00!

Leerzaam, leuk, actief én ook interessant voor kids vanaf een jaar of 6/7! Natuurgids Karin haalt je op bij de entree van de camping. In circa 2 uur tijd laat zij de verborgen plekken op de vestingwallen van Hellevoetsluis zien. Wist je bijvoorbeeld dat Meidoorns en Knotwilgen een functie hebben? En weet je waar de bever zich schuil houdt? Welke plant wordt ook wel 'Hollands Kant' genoemd?

We bieden deze activiteit graag zo laagdrempelig mogelijk aan. Bezoek je deze activiteit en vind je het waardevol? 'Pay As You Like' direct (het liefst contant) aan gids Karin! Karin deelt graag haar enthousiasme en kennis. Als bewoner van de vesting Hellevoetsluis draagt zij het erfgoed een warm hart toe. Zo ontstond het idee voor het ontdekkingsrondje Vesting – wandel je met haar mee?

Wanneer is de eerstvolgende wandeling?

Zomervakantiepret
Feest met het animatieprogramma in de zomervakantie (van 09 juli tot en met 26 augustus)

In de zomervakantie beleef je de leukste avonturen met Boer Wout en zijn maatje in het animatieprogramma. Zes dagen per week bieden zij een leuk programma aan voor alle leeftijden vol knutselplezier, sport, spel, dansen en lol trappen. Je hoeft je echt niet te vervelen. Wijzigingen voorbehouden. In 2022 is er animatie van 9 juli tot en met 26 augustus. Vaste onderdelen van het weekprogramma in de zomervakantie zijn onder andere:

  • Crea-uurtje
  • Rondje met de trekker
  • Ophaalparade met aansluitend kindertijd
  • Avondsport en -spel