Veelgestelde vragen

Klopt het dat ik niet meer kan inloggen in Mijn Camping account?
In verband met de overstap naar een nieuw reserveringssysteem is je oude account komen te vervallen. Reeds bestaande gasten en reserveringen kunnen via de nieuwe gastenomgeving toegang krijgen tot reserveringsgegevens.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Wij hanteren de Recron Voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent in geval van een annulering.

Wat zijn de in- en uitchecktijden? 
Huur je een vakantiehuisje, tent of chalet, dan kun je vanaf 15:30 aankomen en tot 10:00 vertrekken. 
Huur je een trekkershut, dan kun je vanaf 14:00 aankomen en tot 11:00 vertrekken.
Kampeerplaatsen kunnen vanaf 13:00 aankomen en tot 11:00 vertrekken. 

Tot hoe laat kan ik inchecken?
Inchecken kan wanneer de receptie geopend is, dat is in het hoogseizoen vaak tot 19:00. Mocht je later aankomen, laat ons dat van te voren weten dan vertellen we je hoe je incheckt in je accommodatie.

Is er beddengoed in de accommodatie?
Onze verhuuraccommodaties (m.u.v. trekkershut en daktent) zijn voorzien van beddengoed, je betaalt daarvoor €7,50 per persoon per verblijf. Je dient zelf handdoeken en keukendoeken mee te nemen.
Voor de trekkershutten neem je zelf een kussensloop, slaapzak en hoeslaken mee. Voor de daktenten neem jeeen kussensloop en slaapzak mee. 

Betalen we ook extra schoonmaakkosten?
Nee, dit doen wij standaard na vertrek. Je laat de accommodatie bezemschoon achter.

Mogen er ook honden mee?
Ja, op een gedeelte van onze kampeerplaatsen zijn honden toegestaan. In sommige accommodaties zijn honden toegestaan.

Is iedere tv geschikt voor digitale ontvangst?
Nee, niet alle (platte) tv’s zijn geschikt. Je kunt bij ons geschikte tv’s huren.

Is er wifi?
Ja, op vrijwel het hele terrein kun je gratis gebruik maken van een basiswifinetwerk. Codes voor sneller internet koop je aan de receptie.

Is BBQ-en toegestaan?
Ja, BBQ- en op gas en op kolen/briquetten is toegestaan op voorwaarde dat de BBQ verhoogd staat (niet direct op gras op ondergrond) en er altijd iemand in de buurt is.

Is er ook kinderanimatie?
In de zomervakantie is er een 6-daags programma voor kinderen van diverse leeftijden. Ook in het voorseizoen organiseren we regelmatig activiteiten. Bekijk het recreatieprogramma.

Is er een zwembad?
We hebben een leuke Spetterspeeltuin en veel zwemwater in de omgeving.

Is het sanitair rolstoelvriendelijk?
Op de camping heeft het sanitairgebouw tegenover veld K toiletten met een verbrede toegang en twee armsteunen en een familiedouche met douchestoel. In de familiedouche bij veld Lijster is een douchestoel met armsteun aanwezig, tevens is in dit gebouw een toilet met armsteun en brede doorgang. Meer info en foto's.

Hoe maak ik mijn jaarplaats winterklaar?
Na 1 november kun je niet meer overnachten op je jaarplaats. Zorg ervoor dat je na je laatste bezoek de leidingen, boiler, geiser, kranen en het toilet aftapt om bevriezing te voorkomen. Ook moet de hoofdkraan van het water dichtgezet worden en de aftapkranen opengezet voor de ontluchting. Zowel in de waterput als onder de caravan. Vergeet niet om na het ontluchten de aftapkraantjes weer dicht te draaien. Extra Tip: doe antivries in de sifons en toiletpot en denk ook aan de CV installatie.