Veelgestelde vragen

Zoek en Boek

Veelgestelde vragen

Bij aankomst krijgt u van ons in de receptie een handige informatiemap cadeau met daarin onder andere een fietsroutekaart van Voorne-Putten en het HIER Magazine boordevol tips en de Voorne-Putten Voordeelpas.

Lees hier alvast ons parkboekje en voer de volgende code in: 32188

Wat zijn de voorwaarden voor annuleren en reserveren?
De annuleringskosten worden volgens de voorwaarden van RECRON berekend. Ook kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering. Meer informatie.

Wat zijn jullie in- en uitchecktijden?
Huuraccommodaties: inchecken vanaf 15:30 en uitchecken tot 10:00
Trekkershutten: inchecken vanaf 14:00 en uitchecken tot 10:00
Kampeerplaatsen: inchecken vanaf 13:00 en uitchecken tot 11:00

Is er beddengoed in de accommodatie?
Onze verhuuraccommodaties (m.u.v. Trekkershut en Sky-Lodge) zijn voorzien van beddengoed en dit is in de prijs inbegrepen.

Betalen we ook extra schoonmaakkosten?
Nee, dit doen wij standaard na vertrek. U laat de accommodatie bezemschoon achter.

Welke koffie moet ik meenemen?
De meeste accommodaties hebben een normale filtermachine (maat 4 filter). In de Dijkwachterslodge en de Zwaluwnest Lodges is een nespresso-apparaat.

Mogen er ook honden mee?
Ja, op een gedeelte van onze kampeerplaatsen zijn honden toegestaan. In sommige accommodaties zijn honden toegestaan. De toeslag voor uw hond bedraagt €2 per hond per nacht op een kampeerplaats en €3,50 per hond per nacht in een accommodatie. Neemt u uw hond mee op vakantie, lees dan ook deze pagina: https://www.weergors.nl/nl/honden

Is iedere tv geschikt voor digitale ontvangst?
Nee, niet alle (platte) tv’s zijn geschikt. U kunt bij ons geschikte tv’s en decodeerkastjes huren.

Hebben jullie wifi?
Ja, op vrijwel het hele terrein kunt u gratis gebruik maken van ons wifi netwerk. Liever sneller internet? Dan koopt u codes voor langere tijd bij de receptie.

Is er ook kinderanimatie?
In het laagseizoen organiseren we regelmatig activiteiten en in de zomervakantie is er zeven weken een programma voor alle leeftijden. Het programma van dit seizoen vindt u op https://www.weergors.nl/nl/recreatieprogramma

Kan ik mijn elektrische auto opladen?
U kunt uw elektrische auto opladen op de camping, gewoon met uw laadpas. Camping 't Weergors beschikt over twee laadstations die zijn aangesloten op het landelijk netwerk van oplaadpunten. U vindt het oplaadstation op de centrale parkeerplaats. Is uw elektrische auto volledig opgeladen? Verplaats uw elektrische auto dan naar een reguliere parkeerplaats om andere elektrische rijders toegang te geven tot het laadpunt.

Is er een zwembad?
In onze Spetterspeeltuin met interactieve waterspuiten en fonteinen (opening voorjaar 2020) is het altijd feest voor de kleintjes én groteren. In de omgeving is ook veel open zwemwater, zoals het 'Piratenstrand' op 1,5 km afstand, het Noordzeestrand op 5 km, zwembad De Eendraght op 3 km en Aquapark Splash op km. 

Wat is er te doen in de omgeving?
Bezoek www.opvoorneputten.nl voor een uitgebreid overzicht van activiteiten en bezienswaardigheden.