Rustig laagseizoen

Het voor- en najaar zijn bij ons de rustige tijden. Weinig kinderen, veel ruimte en een groene camping. Ideaal dus als u rustig wilt kamperen en wilt genieten van de natuur. Voorne-Putten biedt bijzonder veel mogelijkheden om er op uit te trekken. U kunt in het laagseizoen gebruik maken van diverse voordeelarrangementen met uw ACSI Campcard of CKE Kampeerkaart. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Indien u een plek wilt boeken met één van deze arrangementen, dan hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. Wij bevestigen vervolgens per mail uw plaats. 

10% korting in het laagseizoen

In het laagseizoen kampeert u ook zonder een voordeelkampeerkaart met onze eigen aantrekkelijke korting van 10% op het kampeertarief exclusief toeristenbelasting.

De laagseizoenkorting geldt in de volgende periodes:

  • 15 juni tot 10 juli 2020
  • 28 aug tot 31 december 2020
Voorne-Putten: fantastisch fietsen en wandelen

ACSI Camping Card

Kampeer voor €18,- per nacht op Camping 't Weergors in het laagseizoen met de CampingCard ACSI (2 personen, 1 kampeermiddel, electriciteit 6 ampère, 1 hond, douchen inbegrepen. Exclusief toeristenbelasting).

Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toer-, of camperplaatsen in de volgende periodes:

  • 2 juni tot 10 juli 2020
  • 28 aug tot 1 november 2020
Bekijk de plattegrond voor de plek die bij u past

CKE Camping Key Europe

Camping 't Weergors is aangesloten bij het CKE-Premiumship samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitscampings met 4-sterren of meer die flexibiliteit bieden bij boeking. Als u in het bezit bent van de Camping Key Europe (CKE) card van de ANWB, dan kampeert u bij ons in het laagseizoen voor €18 per nacht all in (2 personen, 1 kampeermiddel, electriciteit 6 ampère, 1 hond, douchen inbegrepen. Exclusief toeristenbelasting). Het CKE tarief geldt in de volgende periodes:

  • 2 juni tot 17 juli 2020
  • 24 aug tot 1 november 2020
Op 't Weergors kampeert u coronaproof

Aanvraag kampeerplaats met voordeeltarief

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Kalender (dd-mm-jjjj) 

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.