Zoek en Boek

Algemene voorwaarden

Corona Regeling

Omboeken of annuleren

Heeft u een reservering bij ons voor een kampeerplaats of een verhuuraccommodatie en bent u onzeker of u uw geplande vakantie kunt laten doorgaan? We begrijpen uw zorgen en bieden u de volgende mogelijkheden:

  • Indien u niet wenst te komen, dan kunt u uw geboekte vakantie omzetten naar 2021. Het vooruitbetaalde bedrag verrekenen wij met de reservering voor 2021.
  • U kiest ervoor de geboekte vakantie te annuleren. Bij annulering zijn de RECRON voorwaarden zoals hieronder van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs zal moeten betalen. Indien u een eigen annuleringsverzekering heeft, verwijzen wij u door naar uw eigen verzekeraar.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, stuur ons dan een e-mail.

Recron Voorwaarden

U leest alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent bij Camping 't Weergors.

Verzekering

Wilt u een annulerings-, reis- of stacaravanverzekering afsluiten? Via Recreatieverzekeringen.nl sluit u eenvoudig een verzekering af voor uw vakantie of stacaravan.