Zoek en Boek

Algemene voorwaarden

Corona Voucherregeling/omboeken

Alle recreatieondernemingen in Nederland, aangesloten bij de brancheorganisatie HISWA- RECRON, hebben vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het Corona virus (Covid 19 virus) per 13 maart 2020 de op hun overeenkomsten toepasselijke annuleringsvoorwaarden aangepast.

Heeft u een reservering bij ons voor een kampeerplaats of een verhuuraccommodatie en bent u onzeker of u uw geplande vakantie kunt laten doorgaan? We begrijpen uw zorgen. 

Wij bieden u flexibiliteit in de vorm van een voucher* waarmee u eenvoudig uw reservering kunt omboeken. Het bedrag dat u reeds heeft betaald kunt u gebruiken voor een vervangend verblijf binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum maar maximaal tot 30 september 2021. Op deze manier kunt u alsnog genieten van uw vakantie op Camping ’t Weergors. 

De voucherregeling in het kort:

  • U kunt gebruik maken van de voucherregeling indien u een kampeerplaats of huuraccommodatie bij ons heeft gereserveerd en (aan)betaald met een aankomst in 2020.  
  • De voucher die u ontvangt vertegenwoordigt de waarde van het door u (aan)betaalde bedrag.
  • U kunt de voucher gebruiken voor een vervangend verblijf tot maximaal 30 september 2021. 
  • U kunt een voucher aanvragen tot en met 31 mei 2020. Stuurt u in dat geval een e-mail naar info@weergors.nl met daarin uw reserveringsnummer en de aankomstdatum van uw voorkeur. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u op.  
  • De voucherregeling is niet van toepassing op seizoenarrangementen of jaarplaatsen.  

*De voorwaarden van de voucherregeling lees u hier.

Recron Voorwaarden

U leest alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent bij Camping 't Weergors.

Verzekering

Wilt u een annulerings-, reis- of stacaravanverzekering afsluiten? Via Recreatieverzekeringen.nl sluit u eenvoudig een verzekering af voor uw vakantie of stacaravan.