Maasvlakte

foil-kite-Rockanje-Strand-Zee-VoornePutten-1-1600x1067.jpg

Tweede Maasvlakte
Een bijzondere combinatie van natuur en industrie

De Tweede Maasvlakte is de modernste haven van Europa. De immense schepen, stapels containers en de altijd aanwezige bedrijvigheid en de grootsheid van dit gebied zijn indrukwekkend. Naast industrie vind je verrassend veel natuur op de Tweede Maasvlakte.

Het Maasvlaktestrand zal je verrassen!

Veerdienst Hoek van Holland - Maasvlakte
Misschien spot je onderweg een zeehond!

De nieuwe veerpont tussen Hoek van Holland en FutureLand Maasvlakte 2 is in de vaart. Je kunt je fiets meenemen, dus stap lekker op voor een mooie route. Met deze veerpont vaar je door de druktste haven van Europa. Geniet van de voorbijvarende, imposante, schepen uit alle delen van de wereld. Regelmatig zijn er onderweg ook zeehonden de zien. In de 45 minuten durende overtocht maak je een “minicruise” door de altijd bedrijvige haven. In Hoek van Holland vertrekt de boot vanuit de Berghaven (Stationsweg). Op de Maasvlakte is de halte bij Futureland (Europaweg 902). Dit is het informatiecentrum van het Havenbedrijf. 

Dienstregeling en tarieven Hoeksveer

Maasvlaktestrand
Adembenemend mooi, uitgestrekt en bijzonder

plan je trip

Futureland
Beleef de haven van dichtbij

Dichter bij de modernste haven van Europa kun je niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is! In FutureLand ervaar je de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen.

Bezoek Futureland
Foto's Zandwacht: Whereshegoes