Ontdek het Haringvliet

Zoek en Boek

Ontdek het Haringvliet

Plan je een bezoek aan het Haringvliet en de omringende plaatsen zoals Hellevoetsluis, Middelharnis en Stellendam? Met de Waterbus vaar je 's ochtends vanuit Rotterdam met je fiets aan boord. Camping 't Weergors is een ideaal vertrekpunt voor een fietstocht over Voorne-Putten en ook op de camping hoef je je geen moment te vervelen. Zoek je een originele overnachtingsplek? Bekijk dan onze Sky-Lodge eens en het Waterbus arrangement. 

Haringvliet Expeditie Waterbus

Je kunt opstappen in Rotterdam, Dordrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse om vervolgens een rondje te doen op het Haringvliet. Stap op/af de Waterbus om een terrasje te pakken in Hellevoetsluis, te winkelen in Middelharnis of om de zeehonden te bezoeken in Stellendam! Met de Waterbus kan je ook naar Tiengemeten, het natuureiland, een oase van rust met een leuke  natuurspeelplaats voor de kinderen. 

  • In juni op zaterdag en zondag
  • Van 10 juli - 26 augustus op dinsdag, vrijdag en zaterdag
  • In september op zaterdag  (m.u.v. week 36)

Zoek je naar een overnachtingsplek? Bekijk ons Waterbusarrangement hieronder.

Reserveer je ticket

Veerdienst Linquenda II

De historische Klipperaak Linquenda II vervoert in juli en augustus wandelaars en fietsers van en naar Middelharnis, Stellendam en Tiengemeten. Op deze tochten wordt niet gezeild en fungeert het zeilschip als motorboot. Je geniet van de wind, het water en vaak ook…de zon. En ook voor koffie en thee en zelfgemaakte appeltaart kun je bij de schippers Jan en Simone terecht.

  • Dinsdag Hellevoetsluis-Middelharnis
  • Woensdag Hellevoetsluis-Middelharnis-Tiengemeten
  • Donderdag Hellevoetsluis-Stellendam-Tiengemeten
  • Zondag Hellevoetsluis-Tiengemeten

Maximaal 35 personen. Je kunt telefonisch reserveren via +31(0)6 46 44 01 13 .

Meer informatie

Waterbus Arrangement

Vind je een dagtripje Haringvliet te kort en zoek je een leuke plaats om te overnachten? Boek een nachtje in deze leuke Sky-Lodge op Camping 't Weergors in Hellevoetsluis om langer van je verblijf te genieten. Je boekt al een Sky-Lodge vanaf €55 per nacht. De tenten zijn volledig ingericht. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een slaapzak en kussenslooop. Laat je Waterbusticket bij aankomst in de receptie zien en je ontvangt gratis 1x croissantjes en wifi tijdens je verblijf. Je dag en nacht Haringvliet kan zo niet meer stuk!

Boek nu

Koffie of lunch in Restaurant 't Karrewiel

Kom tijdens je dagje Haringvliet even uitrusten bij ons Restaurant 't Karrewiel, waar de koffie staat te pruttelen en waar je heerlijke koude en warme lunches, borrelhapjes, pannenkoeken en menu's kunt nuttigen. Je vindt het Karrewiel op het centrale plein op Camping 't Weergors. Wil je je elektrische fiets opladen? Ook dat kan hier. Tevens zijn we ANWB Gastvrij punt. 

Meer informatie

Bezoek Maritiem Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis is het rijke maritieme verleden nog altijd zichtbaar. Ooit was Hellevoetsluis een marinehaven, in die tijd werd de door Piet Heyn veroverde zilvervloot aan wal gebracht. De imposante verdedigingswerken, het Ramtorenschip de Buffel, Droogdok Jan Blanken en De Ruyterhuis zijn de levende bewijzen hiervan. En wist je dat je hier zelfs een rondleiding kunt krijgen door Michiel de Ruyter zelf? 

Meer informatie