Ontdek het Haringvliet

Plan je een bezoek aan het Haringvliet en de omringende plaatsen zoals Hellevoetsluis, Middelharnis en Stellendam? Met de Expeditie Haringvliet vaar je naar de highlights in het gebied met je fiets aan boord. Camping 't Weergors is een ideaal vertrekpunt voor een fietstocht over Voorne-Putten en ook op de camping hoef je je geen moment te vervelen. Zoek je een originele overnachtingsplek? Bekijk dan onze Sky-Lodge eens en het Haringvliet Arrangement. 

Expeditie Haringvliet

Ontdek het Haringvliet vanaf de bijzondere Klipperaak uit 1914 Linquenda II. Stap op bij de vuurtoren van Hellevoetsluis om vervolgens een rondje te doen op het Haringvliet. Winkelen in Middelharnis of zeehonden bezoeken in Stellendam. Met Linquenda II kun je ook naar Tiengemeten, het natuureiland, een oase van rust met een leuke  natuurspeelplaats voor de kinderen. 

- In juni en september op zaterdag en zondag
- Van 1 juli - 31 augustus op dinsdag t/m zondag

Zoek je naar een overnachtingsplek? Bekijk ons Haringvliet Arrangement hieronder.

Reserveer je ticket

Haringvliet Arrangement

Vind je een dagtripje Haringvliet te kort en zoek je een leuke plaats om te overnachten? Boek een nachtje in deze leuke Sky-Lodge op Camping 't Weergors in Hellevoetsluis om langer van je verblijf te genieten. Je boekt al een Sky-Lodge vanaf €62,50 per nacht. De tenten zijn volledig ingericht. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een slaapzak en kussenslooop. Laat je Expeditie Haringvliet ticket bij aankomst in de receptie zien en je ontvangt gratis 1x croissantjes en koffie tijdens je verblijf. Je dag en nacht Haringvliet kan zo niet meer stuk!

Boek nu

Koffie of lunch in Restaurant 't Karrewiel

Kom tijdens je dagje Haringvliet even uitrusten bij ons Restaurant 't Karrewiel, waar de koffie staat te pruttelen en waar je heerlijke koude en warme lunches, borrelhapjes, pannenkoeken en menu's kunt nuttigen. Je vindt het Karrewiel op het centrale plein op Camping 't Weergors. Wil je je elektrische fiets opladen? Ook dat kan hier. Tevens zijn we ANWB Gastvrij punt. 

Meer informatie

Bezoek Maritiem Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis is het rijke maritieme verleden nog altijd zichtbaar. Ooit was Hellevoetsluis een marinehaven, in die tijd werd de door Piet Heyn veroverde zilvervloot aan wal gebracht. De imposante verdedigingswerken, het Ramtorenschip de Buffel, Droogdok Jan Blanken en De Ruyterhuis zijn de levende bewijzen hiervan. En wist je dat je hier zelfs een rondleiding kunt krijgen door Michiel de Ruyter zelf? 

Meer informatie