Faciliteiten

Je verblijf op camping 't Weergors begint met de huiselijke ontvangst in de receptie en minimarkt waar je onder andere terecht kunt voor warme broodjes en informatie over camping en omgeving. Op vrijwel de gehele camping is draadloos internet beschikbaar. Ga je boodschappen doen in Hellevoetsluis, dan kun je de boodschappenfiets van ons lenen. Iedere plaats heeft een 6 ampère stroomaansluiting. Schoon en fris sanitair is uiteraard gegarandeerd. Hieronder vind je een greep uit de voorzieningen van de camping. Alles staat voor je klaar voor een onbezorgd verblijf.

Receptie en minimarkt
Wij ontvangen je graag in een huiselijke sfeer

De receptie is ook een beetje ons huis. In die sfeer ontvangen wij je graag. In de minimarkt vind je een basisassortiment aan levensmiddelen. Bestel hier ook je versgebakken broodjes. Stokbrood voor de barbecue kan de gehele dag besteld worden. Bij de receptie kun je ook terecht voor het omwisselen van gasflessen.

De openingstijden zijn ruim en afhankelijk van de terreinbezetting. Alleen tijdens de maaltijden doen we de deur even dicht.

Restaurant 't Karrewiel
Lunch, diner, borrel of afhaalmaaltijd

Restaurant 't Karrewiel is gevestigd in de oude boerderij en serveert lunch, diner en drankjes in een gezellige sfeer. Ook snacks kunnen worden afgehaald direct aan de bar. Terwijl je geniet van je drankje, kunnen je kinderen zich vermaken in de naastgelegen speeltuin of spetteren met waterfonteintjes in de Spetterspeeltuin naast het terras. Direct reserveren kan ook via telefoonnummer 0181-329000.

Menu en openingstijden

Fietsverhuur
Verken de omgeving met onze fietsen en kinderfietsen

Te lastig om zelf de fiets mee te nemen? Geen probleem. Wij hebben voldoende moderne fietsen klaar staan om de omgeving te verkennen. Er is ook een assortiment kinderfietsen, kinderzitjes, een fietskar met babykuip en een hondenkar. Wilt je iets bijzonders zoals e-bikes, ligfietsen of solex rijden dan kunnen wij u met de verhuurders in contact brengen. Voor een snelle boodschap in de supermarkt kun je de gratis boodschappenfiets met draagbak lenen. Sportief en milieuvriendelijk tegelijk!

Tarieven fietsverhuur

Wifi
Even lekker uitstaan, of toch niet?

Op vrijwel alle plaatsen kun je draadloos internetten. Je kunt gebruik maken van een gratis netwerk met beperkte snelheid. Liever sneller internetten? Dan zijn bij de receptie codes voor één of meerdere dagen en weken te koop (vanaf €3). Houd er rekening mee dat de snelheid lager kan zijn dan thuis.

Meer informatie over wifi

Speelplezier
Ontdek de Spetterspeeltuin, het Natuurbeleefpad, en meer speelplezier!

Verspreid over de camping zijn diverse speeltuinen te vinden. Avontuurlijk spelen en springen op het waterbed bij de visvijver, klimmen en schommelen in de centrale speeltuin, of met zand spelen in de natuurspeeltuin. Kinderen vinden hun weg gemakkelijk.

Meer speelplezier

Sanitair en wasserette
Warm douchen in de buitenlucht...

Verdeeld over het terrein staan drie sanitairgebouwen die met alle noodzakelijke voorzieningen uitgerust. In koude perioden is de verwarming aan. In coronatijd zijn er ook twee verwarmde buitendouches gemaakt, en die bevallen zo goed dat ze blijven. De kinderafdeling maakt het je gemakkelijk en is leuk voor de kinderen. Een gedeelte van de gebouwen is voorzien van zonnecollectoren. In de drukkere perioden wordt er meerdere malen per dag schoongemaakt. In de wasserette bij de receptie vind je wasmachines (€5 per was), centrifuge, strijkplank en droogtrommel (€2 per droogbeurt). De munten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Recreatieprogramma
De leukste activiteiten tijdens je vakantie

In het voorseizoen zijn er regelmatig activiteiten voor kinderen en in de zomervakantie bieden we zes dagen in de week een programma aan voor de leeftijdsgroepen 4+, 8+ en 12+.

Programma van dit seizoen

Visvijver
Een heerlijke plek om te ontspannen

Een van de mooiste plekjes op de camping is de visvijver. Een korte wandeling langs het sportveld en de Dijkwachterslodge en je bent ineens in een andere wereld. Met aan de ene kant uitzicht over het polderlandschap en de schapen op de dijk aan de andere kant. Ons eigen natuurgebiedje voor campinggasten waar in alle rust gevist kan worden op karper. Tijdens een wandeling naar de vijver heb je bovendien kans een ree of lepelaar te ontmoeten.

Sep Card Weergors Hellevoetsluis.png

SEP Card voor warm water
Bewust omgaan met water

Douchen en afwassen kan alleen met behulp van de bij de receptie op te waarderen "sep-card". We hanteren dit pre-paid systeem om verantwoord waterverbruik te stimuleren. De aanschafprijs is €5,00 per kaart, waarop dan ook meteen een tegoed staat van €5,00. Het verbruikte douchetegoed wordt automatisch van de kaart afgewaardeerd (€0,12 per minuut douchen / € 0,15 per afwasbeurt). Het niet gebruikte tegoed worden aan het eind van je verblijf weer terug betaald. Bovenstaande is niet van toepassing als je met een ACSI, NKC, CKE of ADAC kortingsarrangement overnacht.

Rolstoelvriendelijk
Aangepaste voorzieningen voor rolstoelgebruikers

Wij beschikken over één rolstoelvriendelijk chalet dat geschikt is voor 5 personen en per mid(week) of weekend verhuurd kan worden. Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid vindt u hier. Op de camping heeft het sanitairgebouw tegenover veld K toiletten met een verbrede toegang en twee armsteunen en een familiedouche met douchestoel. In de familiedouche bij veld Lijster is een douchestoel met armsteun aanwezig, tevens is in dit gebouw een toilet met armsteun en brede doorgang. Restaurant 't Karrewiel is toegankelijk voor rolstoelen.

Ecotap.png

Auto of fiets opladen
Maak gebruik van de laadstations voor auto en e-bike

Op de centrale parkeerplaats zijn twee laadstations die zijn aangesloten op het landelijk netwerk van oplaadpunten. Wilt je je elektrische fiets opladen tijdens je bezoek aan de camping of het restaurant? Gebruik dan de oplaadpunten naast het terras van Restaurant 't Karrewiel.