Faciliteiten

Zoek en Boek

Faciliteiten

Uw verblijf op camping 't Weergors begint met de huiselijke ontvangst in de receptie en minimarkt waar u onder andere terecht kunt voor warme broodjes, streekproducten en informatie over camping en omgeving. Op de gehele camping is draadloos internet beschikbaar. Gaat u boodschappen doen in Hellevoetsluis, dan kunt u de boodschappenfiets van ons lenen. Iedere plaats heeft een 6 ampère stroomaansluiting. Schoon en fris sanitair is uiteraard gegarandeerd. Hieronder vindt u een greep uit de voorzieningen van de camping. Alles staat voor u klaar voor een onbezorgd verblijf.

Receptie en minimarkt

De receptie is ook een beetje ons huis. In die sfeer ontvangen wij u graag. In de minimarkt vindt u een basisassortiment aan levensmiddelen. Bestel hier ook uw versgebakken broodjes. Stokbrood voor de barbecue kan de gehele dag besteld worden. Bij de receptie kunt u ook terecht voor het omwisselen van uw gasflessen.

De openingstijden zijn ruim en afhankelijk van de terreinbezetting. Alleen tijdens de maaltijden doen we de deur even dicht.

Restaurant 't Karrewiel

Bij Restaurant 't Karrwiel gaan gezelligheid, à la carte dineren en pannenkoeken eten goed samen. 't Karrewiel is gevestigd in de oude boerderij. Het restaurant is het gehele jaar geopend en beschikt over faciliteiten voor partijen. Terwijl u van uw drankje geniet kunnen uw kinderen zich lekker uitleven buiten in de speeltuin of in het kinderzwembadje direct naast het terras. Direct reserveren kan ook via telefoonnummer 0181-329000. Bekijk de menukaart. 

Fietsverhuur

Te lastig om zelf de fiets mee te nemen? Geen probleem. Wij hebben voldoende moderne fietsen voor u klaar staan om de omgeving te verkennen. Er is ook een assortiment kinderfietsen, kinderzitjes, een fietskar met babykuip en een hondenkar. Wilt u iets bijzonders zoals ligfietsen of solex rijden dan kunnen wij u met de verhuurders in contact brengen. Voor een snelle boodschap in de supermarkt kunt u bij ons gratis de boodschappenfiets met draagbak lenen. Sportief en milieuvriendelijk tegelijk!

Speeltuinen

Verspreid over de camping zijn diverse speeltuinen te vinden. Avontuurlijk spelen en springen op de airtrampoline en het waterbed bij de visvijver, klimmen en schommelen in de centrale speeltuin, of met zand spelen in de natuurspeeltuin. Kinderen vinden hun weg gemakkelijk.

Rolstoelvriendelijk

Wij beschikken over één rolstoelvriendelijk chalet dat geschikt is voor 5 personen en per mid(week) of weekend verhuurd kan worden. Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid vindt u hier. Op de camping heeft het sanitairgebouw tegenover veld K toiletten met een verbrede toegang en twee armsteunen. In de familiedouche bij veld Lijster is een douchestoel met armsteun aanwezig, tevens is in dit gebouw een toilet met armsteun en brede doorgang. Restaurant 't Karrewiel is toegankelijk voor rolstoelen.

Recreatieprogramma

In het voorseizoen zijn er regelmatig activiteiten voor kinderen en in de zomervakantie bieden we zes dagen in de week een programma aan voor de leeftijdsgroepen 4+, 8+ en 12+. Een overzicht van het tot nu toe bekende programma vindt u hier.

Wifi

Op vrijwel alle plaatsen kunt u draadloos internetten. U kunt gebruik maken van een gratis netwerk met beperkte snelheid. Liever sneller internetten? Dan zijn bij de receptie codes voor één of meerdere dagen en weken te koop (vanaf €3). Houdt u er rekening mee dat de snelheid lager kan zijn dan thuis. Meer informatie.

Visvijver

Een van de mooiste plekjes op de camping is de visvijver. Een korte wandeling langs het sportveld en u bent ineens in een andere wereld. Met aan de ene kant uitzicht over het polderlandschap en de schapen op de dijk aan de andere kant. Ons eigen natuurgebiedje voor campinggasten waar in alle rust gevist kan worden op karper. Tijdens een wandeling naar de vijver heeft u bovendien kans een ree of lepelaar te ontmoeten.

Sanitair

Verdeeld over het terrein staan drie sanitairgebouwen die met alle noodzakelijke voorzieningen uitgerust. In koude perioden is de verwarming aan en in de winter is het gebouw achter de receptie in gebruik. De kinderafdeling maakt het u gemakkelijk en is leuk voor de kinderen. Een gedeelte van de gebouwen is voorzien van zonnecollectoren. In de drukkere perioden wordt er meerdere malen per dag schoongemaakt. In de wasserette bij de receptie vindt u wasmachines (€4 per was), centrifuge, strijkplank en droogtrommel (€1 per droogbeurt). De munten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Auto of fiets opladen

Op de centrale parkeerplaats zijn twee laadstations die zijn aangesloten op het landelijk netwerk van oplaadpunten. Wilt u uw elektrische fiets opladen tijdens uw bezoek aan de camping of het restaurant? Gebruik dan de oplaadpunten naast het terras van Restaurant 't Karrewiel.

SEP-card voor warm water

Douchen en afwassen kan alleen met behulp van de bij de receptie op te waarderen "sep-card". De aanschafprijs is €5,00 per kaart, waarop dan ook meteen een tegoed staat van €5,00. Het verbruikte douchetegoed wordt automatisch van uw kaart afgewaardeerd (€0,12 per minuut douchen / € 0,15 per afwasbeurt). Het niet gebruikte tegoed worden aan het eind van uw verblijf weer terug betaald.

Ontbijtservice

Ontbijt? Iets lekkers bij de koffie? Kies voor onze banket- en ontbijtservice. Charlotte's Bakery in Hellevoetsluis verzorgt voor u de heerlijkste lekkernijen. Pure verwennerij! Bestel uw producten direct bij Charlotte's Bakery.