Dagje Rotterdam

Zoek en Boek

Dagje Rotterdam

Camping 't Weergors is een kindvriendelijke camping en een ideale uitvalsbasis als u een bezoek aan Rotterdam wilt combineren met een paar dagen kamperen in de natuur en aan zee. Met het openbaar vervoer bent u binnen een uur in het centrum van Rotterdam. U kunt aan de receptie een dagkaart voor het openbaar vervoer  kopen. Vanaf de zomer 2016 vaart ook de Waterbus tussen Rotterdam en Hellevoetsluis.

Wereldstad Rotterdam

In Rotterdam bezoekt u natuurlijk de architectonische hoogstandjes zoals de Markthal, de Erasmusbrug en het Centraal Station. Liefhebbers van de havenactiviteiten vermaken zich tijdens een rondvaart met Spido over de Maas. En ook voor de laatste modetrends, pop-up stores en hippe eetgelegenheden moet u écht in Rotterdam zijn. 

Plan uw bezoek aan Rotterdam

Camping of Glamping bij Rotterdam?

Bent u een echte fan van kamperen of toch liever iets luxer in een Houten Iglo of Chalet? Op Camping 't Weergors heeft u een zee aan verblijfmogelijkheden en kunt  u natuurlijk ook heerlijk genieten van Voorne-Putten en haar karakteristieken dorpen en landschappen.

Bereikbaarheid 

Met de auto rijdt u bij normaal verkeer binnen 40 minuten hartje centrum Rotterdam binnen. Daar zijn voldoende parkeergarages. Gaat u liever niet met de auto de stad in, dan kunt u het beste bij Metrostation Spijkenisse Heemraadlaan gratis parkeren en vandaar uit de metro nemen. Reist u liever helemaal met openbaar vervoer, houd dan rekening met een reistijd van 1 uur per bus en metro. De bushalte is 15 minuten lopen vanaf de camping. Bij de receptie koopt u de Tourist Day Ticket waarmee u een dag lang gebruik kunt maken van het openbaar vervoer voor € 13,50 per persoon.

Als u met uw camper naar Rotterdam wilt rijden, dan kunt u het beste parkeren rondom het Nieuwe Luxortheater.