Zoek en Boek

Camping 't Weergors genomineerd voor de ANWB Camping van het Jaar 2022 Award

ANWB Weergors Camping van het Jaar 2022.pngwoensdag 01 december 2021 11:14

Camping 't Weergors in Hellevoetsluis is wederom genomineerd voor de ANWB-award Camping van het Jaar 2022.

Gasten van Camping 't Weergors stemden massaal en daarmee staat de familiecamping in de top 3 in de categorie 'Meest gewaardeerde Huuraccommodatie'. Samen met Camping De Leistert in Roggel en Papillon Country Resort in Denekamp strijdt Camping 't Weergors om de felbegeerde titel Camping van het Jaar 2022.

Op 12 januari wordt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt wie de titel ANWB Camping van het Jaar 2022 mag dragen.
In 2021 was Camping 't Weergors ook genomineerd. Extra bijzonder dus dat dit voor de tweede keer is gelukt!

Familiecamping in maritiem Hellevoetsluis
Camping 't Weergors ligt in vestingstad Hellevoetsluis op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De viersterren camping met (glamping) huuraccommodaties en kampeerplaatsen ligt op 1,5 kilometer van de historische vestinghaven en van speel- en natuurstranden aan het Haringvliet. Even verderop zijn de Noordzeestranden en het prachtige Voornes Duin. Daarnaast biedt de camping onder meer een restaurant met terras, spetterspeeltuin, visvijver met speel- en ligweide en een natuurroute over de camping. Met bijzondere huuraccommodaties zoals de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht en eye-cathers zoals de Duin Glamp, weet 't Weergors haar gasten te verrassen.

« Terug