Zoek en Boek

Camping 't Weergors in de Top 3 nominatie voor ANWB-award Camping van het Jaar 2021

Camper weergors anwb camping jaar 2021.pngwoensdag 25 november 2020 11:51

Camping 't Weergors in Hellevoetsluis is genomineerd voor de ANWB-award Camping van het Jaar 2021. Gasten van Camping 't Weergors stemden massaal en daarmee staat de familiecamping in de top 3 van bij de ANWB aangesloten campings. 

Ieder jaar wordt door de ANWB een aantal campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar. Bijna 25.000 kampeerders brachten afgelopen maanden hun stem uit voor deze verkiezing. Dit jaar zijn er acht categorieën. Camping 't Weergors is genomineerd in de categorie 'Meest gewaardeerde huuraccommodatie in Nederland'. 't Weergors zit in de race voor de felbegeerde award samen met Duinpark en Camping De Robbenjager (De Cocksdorp Texel) en Vakantiepark Het Lierderholt (Beekbergen).

Uitreiking 13 januari
De award wordt op 13 januari 2021 tijdens het digitale evenement 'Camp to the Future' bekendgemaakt. Het blijft dus nog even spannend of 't Weergors zich in 2021 Camping van het Jaar mag noemen.

Supertrots
"We zijn echt supertrots op deze plaats in de top 3. In zo'n raar en heftig jaar door de coronacrisis is dit een enorme opsteker voor ons team. Het voelt als een warme deken dat zo veel gasten hun stem hebben uitgebracht," zegt eigenaar Arda Riedijk. Arda nam in 2020 samen met haar broer Rob het familiebedrijf over van hun ouders Frans en Dickie Riedijk. Frans en Dickie werken nog steeds in het bedrijf.

Familiecamping in maritiem Hellevoetsluis
Camping 't Weergors ligt in vestingstad Hellevoetsluis op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De viersterren camping met (glamping) huuraccommodaties en kampeerplaatsen ligt op 1,5 kilometer van de historische vestinghaven en van speel- en natuurstranden aan het Haringvliet. Even verderop zijn de Noordzeestranden en het prachtige Voornes Duin. In coronajaar 2020 bezochten 8.000 gasten de camping uit voornamelijk Nederland en Duitsland. Daarnaast biedt de camping onder meer een restaurant met terras, spetterspeeltuin, visvijver met speel- en ligweide en een natuurroute over de camping. Met bijzondere huuraccommodaties zoals de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht en eye-cather de Houten Iglo, weet 't Weergors haar gasten te verrassen. In 2021 wil de camping investeren in meer bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

Weergors camping jaar 2021 anwb.jpg

« Terug