Camperplaats

"Vier nachten mogen verblijven op een camperplaats op deze camping. Alles was netjes en zag er goed uit. Leuk team, altijd vriendelijk. Leuke activiteiten op de camping, maar ook zeker een mooie omgeving om te vertoeven. Hellevoetsluis was op fietsafstand (paar minuten) en was erg gezellig. Vlakbij een strandje bij de vuurtoren, maar ook de andere kant op lagen mooie stukjes strand. Visvijver op de camping was favoriet bij onze jongste dochter!!" -Fam-de-Leede- (Campercontact).

Deze plaatsen zijn alleen bedoeld voor campers en (mini)vans, niet voor caravans of tenten. Online geen beschikbaarheid? Bel ons en we proberen een plek voor u te vinden: 0181-312430.

Wij beschikken over 21 harde en zonnige plaatsen voor kleine tot zeer grote campers. Dichtbij de ingang van de camping en gemakkelijk te bereiken. Het servicepunt is direct naast het camperveld. Bij goede weersomstandigheden mag u ook op een kampeerveld staan.

De camperplaatsen zijn vanaf 65 m2 groot en hebben een 6 ampère stroomaansluiting. Uw schotelantenne kan overal gebruikt worden. Deze plaatsen zijn ook gedurende de wintermaanden toegankelijk, alleen het verwarmd sanitairgebouw bij de receptie is dan open.

Lees hier meer over de coronamaatregelen tijdens uw verblijf.

N.B. De getoonde prijs in stap 1 is gebaseerd op 2 personen, een camper en toeristenbelasting. Overige opties zoals elektriciteit en kabeltv geeft u apart aan bij het boeken. Maakt u gebruik van een ACSI, CKE of NKC Kortingskaart? Geef dat bij het boeken in de opmerkingen aan. Wij zullen de prijs voor u aanpassen.

Onze familiecamping is niet geschikt voor jongeren. Boekingen van jongeren kunnen geweigerd worden.

Beschikbaarheid
Legenda:     Geselecteerd     Aankomst     Niet beschikbaar

Camperplaats

Inchecken
vanaf 13:00u
Uitchecken
tot 11:00u
Wijzig datum
Inclusief
  • Toeristenbelasting
  • Wifi basis
Exclusief
  • Opties zoals elektriciteit, auto, etc.
  • Douchekaart
Boek nu voor € --.--

Selecteer een datum om door te gaan