Search and Book

Camping ’t Weergors draagt titel ANWB Camping van Jaar 2022

Winnaar camping van het jaar anwb Weergors.pngThursday 13 January 2022 12:52

Via een feestelijk digitaal ANWB evenement kreeg het team van Camping ’t Weergors op 12 januari  het nieuws: de familiecamping in Hellevoetsluis mag de titel ‘ANWB Camping van het Jaar 2022’ dragen. ’t Weergors won in de categorie ‘Meest gewaardeerde huuraccommodatie’ en was samen met Camping de Leistert in Limburg en Papillon Country Resort in Overijssel genomineerd.

“In november 2021 hoorden we dat we een plekje in de Top 3 hadden bemachtigd. Dat was al een feest en dat we nu de titel mogen dragen, is echt boven verwachting. We zijn enorm trots dat zoveel gasten hun stem hebben uitgebracht. Het is natuurlijk een blijk van waardering voor ons gehele team. We worden overspoeld met felicitaties sinds de bekendmaking gisteravond, zo leuk”, aldus eigenaresse Arda Riedijk.

De belangrijkste overwegingen voor de kiezers die stemden op Camping ’t Weergors waren de faciliteiten, de prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne en de ligging van de huuraccommodatie. De ANWB houdt sinds 1987 de verkiezing Camping van het Jaar. ANWB-leden konden afgelopen jaar tussen 19 juli en 30 oktober hun stem uitbrengen voor deze publieksverkiezing.

Camping 't Weergors ligt in Hellevoetsluis op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De viersterren camping met (glamping) huuraccommodaties en kampeerplaatsen ligt op 1,5 kilometer van de historische vestinghaven en van speel- en natuurstranden aan het Haringvliet. Even verderop zijn de Noordzeestranden en het prachtige Voornes Duin. Daarnaast biedt de camping onder meer een restaurant met terras, spetterspeeltuin, visvijver met speel- en ligweide en een natuurroute over de camping. Met bijzondere huuraccommodaties zoals de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht en eye-cather de Duin Glamp, weet 't Weergors haar gasten te verrassen.

Meer informatie:

https://www.anwb.nl/kamperen/camping-tips/campings-van-het-jaar/winnaars-camping-van-het-jaar-2022

« Back