Camping in Zuid-Holland

Vier je vakantie in Zuid-Holland
En ontdek de mooiste plekjes in dit prachtige deltagebied

In de provincie Zuid-Holland raak je niet uitgekeken. Met vele fiets- en wandelmogelijkheden en verbindingen over het water kun je alle kanten op. Zowel de grote steden Rotterdam, Leiden en Den Haag als de kleinere steden Brielle, Hellevoetsluis en Ouddorp zijn een bezoek meer dan waard.

Ook de natuur in Zuid-Holland is verrassend. De uitgestrekte stranden en duinen op Voorne en de rijkdom aan flora en fauna zijn van grote waarde. Hier zult je versteld staan van de rust en ruimte in dit relatief ongerepte en onontdekte deltagebied. Op nog geen 20 minuten fietsen van Camping 't Weergors sta je middenin de natuur.

Ontdek Voorne-Putten

Bijzonder overnachten in Zuid-Holland
In een vakantiehuisje of op een kampeerplaats

Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiehuisje of een ruime, groene kampeerplaats? Camping 't Weergors in Hellevoetsluis heeft een verrassend aanbod aan vakantiehuisjes en glamping accommodaties: van luxe safaritenten tot basic trekkershutten en comfortabele vakantiechalets. Ook de schitterende Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht over de Zuid-Hollandse kust is aan te bevelen.

Heb je een eigen kampeermiddel en wil je de natuur en cultuur van Zuid-Holland verkennen. Ook dan is Camping 't Weergors een prima uitvalsbasis. Kies voor een van onze camperplaatsen of kampeerplaatsen. Ook in de wintermaanden is een gedeelte van de camping geopend. Wij zorgen er graag voor dat je je thuis voelt!

Boek je verblijf

Dichtbij bezienswaardigheden
Natuur en cultuur binnen handbereik

  • Rotterdam: 35 km
  • Delft: 45 km
  • Den Haag: 52 km
  • Scheveningen: 59 km
  • Hellevoetsluis Vesting: 1,5 km
  • Noordzeestrand: 5 km
  • Ouddorp:18 km
Bezoek Rotterdam