Camperplaatsen in Hellevoetsluis

Camperplaats Zuidfront Hellevoetsluis
Zonder voorzieningen en op een unieke plek

Op een unieke locatie aan het Haringvliet in de historische vesting Hellevoetsluis beheren wij 2 camperplaatsen i.s.m. de gemeente Voorne aan Zee.

  • Je kunt hier maximaal 1 nacht blijven en de plaats is niet vooraf te reserveren.
  • Inschrijven en betalen doe je via de app AanUit.
  • Er zijn op deze plek geen voorzieningen.
  • De camperplaatsen zijn tijdens evenementen zoals festivals, Vestingdagen en sportevenenten gesloten en niet bereikbaar.

Vind deze camperplaats op AanUit.net

Camperplaatsen op Camping 't Weergors
Diverse plaatsen voor VW busjes tot Concorde campers

Op Camping 't Weergors in Hellevoetsluis zijn diverse soorten camperplaatsen: volledig verhard op de voormalige tennisbaan, semi-verhard op een van de IJsvogelplaatsen of een grasplaats op Weide 2 (deze laatste zijn niet vooraf te reserveren). Ook kamperen met de camper op een reguliere kampeerplaats behoort tot de mogelijkheden tegen een geringe meerprijs. De plekken zijn nooit ver van het sanitair. Er is een servicepunt voor het tappen van water (sleutel bij de receptie verkrijgbaar) en het lozen van afvalwater. Het sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien.

In de winter zijn de camperplaatsen en het sanitair ook open. Voor kleine tot zeer grote campers hebben wij plaatsen beschikbaar. Heb je een grote camper, dan raden we je aan van te voren te reserveren. In de weekenden en vakantieperiodes is reserveren altijd raadzaam.

Met de kortingskaart van ACSI of Camping Key Europe kampeer je tegen aantrekkelijk tarief in het laagseizoen.

Boek alvast je camperplaats op 't Weergors

Hier moet je zijn
Ontdek de parels van de Zuid-Hollandse eilanden

Vanuit Camping 't Weergors fiets je binnen 10 minuten naar een supermarkt of bakkerij, en ook de historische vestinghaven met gezellige terrassen en bezienswaardigheden is makkelijk te voet (10 minuten) en per fiets (5 minuten) te bereiken.

Op Voorne-Putten geniet je van weidse en rustige stranden, kun je eindeloos fietsen en wandelen, historische stadjes en interessante musea bezoeken. Voorne-Putten noemt men ook wel de groene longen van Rotterdam, en dat is niet voor niks. Laat je verrassen door dit veelzijdige eiland vol contrasten.

Lees meer over Voorne-Putten