Yoga & Fit Weekend Haringvliet

Zoek en Boek

Yoga & Fit Weekend Haringvliet

Houd jij van yoga, kamperen én ben je graag actief in een prachtige omgeving? Schrijf je in voor het Yoga & Fit Weekend aan het Haringvliet van 22 t/m 25 juni 2018 in Hellevoetsluis. Een heerlijk cadeautje voor jezelf, of verras een speciaal persoon! Je boekt al een arrangement vanaf €190.

Dit arrangement wordt aangeboden door Let's Go Yoga, Camping 't WeergorsONS Homemade en Restaurant ’t Karrewiel in Hellevoetsluis.

Geniet van een heerlijk yoga weekend aan het Haringvliet op Camping 't Weergors, een prachtige locatie op het eiland Voorne-Putten op loopafstand van het Haringvliet en de historische vestinghaven en een ideaal vertrekpunt voor de mooiste wandelroutes langs het strand.

Naast het yoga-programma is er voldoende tijd om een boek te lezen, te wandelen of gewoon lekker te genieten van de omgeving. Dit yoga weekend is geheel verzorgd inclusief overnachtingen, heerlijke ontbijtjes en yoga sessies in de prachtige natuur en op het water. Een heerlijk weekend om even helemaal op te laden!

Inclusief

 • 3 x Overnachting in een luxe Dijkwachterslodge die je deelt met maximaal 5 andere gasten. De lodge heeft 3 slaapkamers.
 • Of: 3 Nachten kampeerplaats op een rustig kampeerveld in het groen. Je maakt gebruik van het campingsanitair.
 • 3 x Ontbijtpakket en onbeperkt kruidenthee en koffie verzorgd door ONS Homemade .
 • 1 x Keuzemenu diner Restaurant 't Karrewiel, exclusief drankjes
 • 4 x Yoga & Fit sessies op diverse locaties (vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagavond en zondagochtend)
 • 1 x SUP Stand-up-paddelen excursie Haringvliet (zaterdagmiddag of zondagmiddag)
 • Wifi

Heb je al een kampeerplaats op Camping 't Weergors of wil je meedoen zonder te blijven overnachten? Dat kan, we reserveren een beperkt aantal plaatsen voor deelnemers die hun eigen overnachting verzorgen. Informeer naar deze mogelijkheid via het aanvraagformulier.

Overnacht in een luxe Dijkwachterslodge

Hier kom je volledig tot rust. Je deelt de Dijkwachterslodge met andere deelnemers. De lodge heeft in totaal 3 slaapkamers met beddengoed. Een heerlijk terras met het mooiste uitzicht wacht op je.  
€ 265,00 per persoon op een gedeelde kamer.
€ 455,00 per 2 personen op een eigen kamer.

Boek nu

Kampeer op een rustig kampeerveld

Ervaar volledige vrijheid. Je kampeert op een knus veldje samen met andere deelnemers en maakt gebruik van het campingsanitair. Je neemt je eigen tent, camper of caravan mee.
€ 190,00 per kampeerplaats bij 1 persoon.
€ 345,00 per kampeerplaats bij 2 personen.

Boek nu

Slaap in de hoogte in een unieke Sky-Lodge

Een uniek plekje. Je kampeert in een compleet ingerichte tent met maximaal 3 mensen die je kent. Je maakt gebruik van het campingsanitair. Je neemt je eigen slaapzak en kussensloop mee.
€ 450,00 per Sky-Lodge bij 2 personen.
€ 595 per Sky-Lodge bij 3 personen.

Boek nu

Andere mogelijkheden

Wil je niet overnachten maar wel meedoen met de sessies. Wil je met je gezin kamperen terwijl jij van de sessies geniet. Of zoek je naar andere leuke combinaties? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Boek nu

Over de docenten

"Onze namen zijn Gina, Dineke en Mahalia. Wij geven yogalessen in diverse vormen, geven massages, verzorgen SUP yoga en tours over het Haringvliet en zijn opgeleid tot voedingsdeskundige en personal trainer. Vanuit onze verschillende interesses, passie en kundigheid werken we samen en stimuleren we mensen om zich blij, happy en goed te voelen. 

Het pad van gezondheid is altijd een weg om verder ontdekt te worden. Wij houden ons hier dan ook dagelijks hiermee bezig. Zo leren we elk jaar wat bij door middel van een cursus, workshop of opleiding en gaan wij geregeld zelf lessen volgen om zelf een happy en blij gevoel te krijgen :-) Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten en een heerlijk inspannend en ontspannen weekend te verzorgen."

Yoga & Fit

Onze yoga en sportdocenten zijn gespecialiseerd in Active Yoga, Hatha yoga, SUP (yoga-houdingen op een wiebelend board, balancerend op het water) en Vinyasa flow. We sluiten iedere les af met ontspanning en een korte meditatie. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben, we stemmen de lessen af op het niveau van de groep.

Programma

Vrijdag 22 juni check je vanaf 13:00in als je kampeert en vanaf 15:30 alsje in een accommodatie verblijft. We starten om 19:30 met een kennismakingsdrankje en de eerste yogasessie.

Op zaterdag 23 juni begin je de dag met een gezond ontbijt dat bij je wordt bezorgd. De yogasessie begint om 10:00. Na afloop lunch je op eigen gelegenheid of met de groep, de keuze is aan jullie. 's Middags om 14:00 begint de Yoga-SUP tour op het water met max. 5 deelnemers. De andere deelnemers kunnen kiezen voor een massage of een invulling van de middag naar keuze. De volgende yogasessie staat gepland om 18:00. Na afloop schuiven we rond 20:00 aan tafel aan bij Restaurant 't Karrewiel voor een 3-gangendiner.

Op zondag 24 juni staat het ontbijtje weer voor je klaar voor je tent, caravan of accommodatie. De yogasessie begint om 11:00. 's Middags om 14:00 begint de Yoga-SUP tour voor de deelnemers die nog niet aan de beurt zijn geweest. De andere deelnemers kunnen kiezen voor een massage of een invulling naar keuze. Vanaf zondagmiddag ben je vrij om je weekend naar wens in te vullen. Er is genoeg te zien en te doen in de omgeving, we geven je graag leuke tips.

Je mag blijven tot maandagochtend. Ook maandag staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

SUP-boarden

SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training en ontspanning voor het lichaam. Met Suppen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand verken je het Haringvliet. Het is een uitdagende manier van het water verkennen waarbij je continu buik, billen en benen aanspant. Door de peddelbeweging train je ook nog je hele bovenlichaam. Omdat SUP naast een peddel- en surfsport ook een balanssport is, kom je tijdens een SUPsessie mentaal helemaal tot rust. Het past dan ook helemaal in het thema van dit weekend.

Homemade ontbijt van ONS

Bij ONS Homemade maken ze de lekkerste ontbijtproducten, compleet allergenen vrij en 100% vers. Speciaal voor het Yoga & Fit Weekend Haringvliet stelt ONS Homemade een heerlijk energiek ontbijt voor je samen.

Kies voor een ontspannende massage

Verwen jezelf met een ontspanningsmassage in onze speciale massagetent. Deze kun je optioneel bijboeken, de prijs bedraagt € 40,- voor een half uur, € 55,- voor 45 minuten of € 70,- voor een uur. Wij plannen de massages in op de zaterdag- of zondagmiddag op locatie. Geef bij je aanmelding aan of je hiervan gebruik wilt maken. Je kunt dit eventueel ook later nog beslissen.

Niet inbegrepen

 • Uitgaven van persoonlijk aard
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Overige behandelingen en opties
 • Reis- en annuleringsverzekering

Het arrangement gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6 personen. We gaan ervan uit dat het in juni warm genoeg is om de sessies buiten te houden en we laten je dan kennismaken met de mooiste plekken in de omgeving. Mocht het weer dit niet toelaten, dan wijken we uit naar alternatieve binnenlocaties. Dit zal de prijs niet verder beïnvloeden. Na ontvangst van je aanvraag zullen wij contact met je opnemen en je een bevestiging met betaallink sturen. We hanteren de Recron annuleringsvoorwaarden.

Aanvraagformulier Yoga & Fit Arrangement 22 t/m 25 juni

Contactgegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Kies je arrangement
Kies je voor kamperen? Bij een kampeerplaats neem je een eigen kampeeruitrusting (tent, caravan of camper) mee. Je kampeert op een kampeerveldje met andere deelnemers.
Of ga je voor luxe? Bij de Dijkwachterslodge voor één persoon deel je een kamer met een andere deelnemer aan wie wij jou koppelen. Je slaapt in een los bed of in een stapelbed. De de Dijkwachterslodge voor twee personen hebben jullie een eigen kamer en deel je met de andere (max. 4) deelnemers de woonkamer, keuken en badkamer.
In de Sky-Lodge slaap je met maximaal 3 personen in de 'zolder' van de tent. Daar ligt een groot matras van 2.30 x 2.20.
Overige informatie

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.