Met elkaar op stap

Zoek en Boek

Met elkaar op stap

Als u er op uit gaat met elkaar dan is er genoeg te doen in de omgeving. Wij hebben een aantal tips voor u verzameld. Gegarandeerd ontspanning en plezier!

Museumschip de Buffel

Een oud marineschip waar met voorstellingen en spelletjes over de geschiedenis van het schip wordt verteld. Het schip ligt samen met andere historische schepen en het Droogdok Jan Blanken aan de Museumkade.

Nationaal Brandweermuseum

Aan de Museumkade ligt ook het Nationaal Brandweermuseum, een must-see voor kleine en grote brandweermannen en -vrouwen.

Vestingwerken en Bunkers

Stichting Verdedigingwerken Hellevoetsluis organiseert regelmatig activiteiten waarmee je het militaire erfgoed van de vesting optimaal beleeft.

Zeehondenopvang A Seal

Op ziekenbezoek bij een zeehond en tegelijk iets leren over het Haringvliet. Ook het naastgelegen restaurant Zoet of Zout is een aanrader.

Aquapark Splash

Een fantastisch open water speelparadijs in Ouddorp. 

Historyland

Beleef de Historie in dit belevenispark waar je kunt goudzoeken, historygolfen en met levensechte dino's in aanraking komt!

Kleine strandje

Het piratenschip en het ondiepe zoete water maken dit strandje op loopafstand van de camping ideaal voor kinderen.

Openluchtmuseum de Duinhuisjes

Ervaar hoe mensen vroeger leefden in de Duinen.

Futureland Maasvlakte 2

De mammoettankers die soms voorbij varen op de Tweede Maasvlakte zijn enorm indrukwekkend. Informatiecentrum Futureland organiseert rondvaarten en fossielenexcursies. Let op, niet op zaterdag open.

Topstad Rotterdam

Bezoek de architectonische hoogstandjes van deze wereldstad: de Markthal, het Centraal Station en De Rotterdam.

Veerpont naar Tiengemeten

Het prachtige zeilschip Linquenda II vaart in de zomer tussen Hellevoetsluis, Middelharnis, Tiengemeten en Stellendam. Een geweldig dagje uit.

Kitesurfen Brouwersdam

Voor de avonturiers op het water is de Brouwersdam de place to be. Bij Kitesurfcentrum Natural High kun je kitesurfen en allerlei stoere strandactiviteiten ondernemen.