Camping Songfestival Rotterdam

Zoek en Boek

Camping Songfestival Rotterdam

Het zal je niet zijn ontgaan. Van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 mei is Rotterdam de eventlocatie voor het Eurovisie Songfestival.

Ben je op zoek naar een camping om te kamperen of te overnachten tijdens het Songfestival in Rotterdam in 2020? Kom dan naar Hellevoetsluis, hometown van Songfestivalwinnaar Duncan Laurence! Met je camper, caravan of tent is Hellevoetsluis een prima uitvalsbasis voor je bezoek aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. En hoe leuk is het om de stad waar Duncan Laurence opgroeide en werd gehuldigd te verkennen.

Hellevoetsluis is slechts 35 minuten rijden van Ahoy Rotterdam, ook kun je met de bus en metro eenvoudig naar de stad gaan. De bushalte is slechts 10 minuten lopen vanaf de camping. Voor €14,50 koopt u bij ons een 24-uurs kaart voor het openbaar vervoer.

Glamp in één van onze accommodaties

Van daktent tot lodge, er zijn vele mogelijkheden voor een verblijf van één of meerdere nachten op Camping 't Weergors. Boek meteen je accommodatie of bel ons op 0181-312430.
Boek nu

Maak je eigen kampeerervaring

Ga met je camper, tent, vouwwagen of caravan op pad en overnacht één of meerdere nachten op onze kampeerplaatsen. Boek meteen je kampeerplaats of bel ons op 0181-312430.
Boek nu