Seizoenplaats 2022

Hoewel het seizoen 2021 nog niet helemaal voorbij is, verzoeken wij u in verband met onze planning voor het volgende jaar, reeds nu na te denken over uw eventuele seizoenplaats in 2022. Via onderstaand formulier geeft u aan ons aan of u uw seizoenplaats wenst te verlengen. Vult u het formulier in vóór 20 september 2021.  

Deze aanbieding is op basis van het huidige 6 ampére elektriciteitsnet. Wij gaan in de komende maanden voorbereidingen treffen om het ampérage te verhogen. Waarschijnlijk zal dit in seizoen 2023 pas gebruiksklaar zijn, we nemen een ruime marge i.v.m de afhankelijkheid van externe partijen.

Met vriendelijke groeten,

Familie Riedijk
Camping ’t Weergors

Formulier verlengen seizoenplaats

Ik verzoek u voor mij te reserveren (N.B. Inwoners van Hellevoetsluis betalen geen toeristenbelasting. Dit wordt op de factuur verrekend):

*Omdat veel gasten slechts 6 maanden daadwerkelijk gebruik maken van een seizoenplaats, willen wij u de mogelijkheid bieden om aan te geven dat u tot uiterlijk 30 september gebruik maakt van uw seizoenplaats. In dat geval bespaart u € 36,85 in 2022. Uw plaats dient dan uiteraard vanaf 1 april tot uiterlijk 30 september in gebruik te zijn. De caravan blijft vanaf 30 september ingepakt en klaar voor transport op de plek staan.

Aantal hond(en), alleen op daartoe aangewezen velden ad €20,-- per hond
Hond / honden

Op seizoenplaatsen zijn de Recron Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u via deze link.