Fietsen en wandelen

Fietsen

U kunt alle kanten op met de fiets. Het rondje Voorne, in totaal 80 kilometer, voert u langs alle gemeenten op Voorne en Putten. Met het fietsknooppuntennetwerk verkent u de regio op uw eigen manier.

Wij raden u zeker aan om met de kaart van Natuurlijk Voorne in de hand een tocht langs bijzondere en ambachtelijke agrarische bedrijven te rijden. Een andere aanrader is het buitendijkse fietspad naar Zuidland.

De leukste fietsroutes op Voorne-Putten zijn hiernaast voor u verzameld. Ook op de E-Bike zijn wij voorbereid. Zowel bij ons restaurant 't Karrewiel als bij de receptie zijn oplaadpunten beschikbaar.

Wandelen

Wandel langs interessante plaatsen zoals de landgoederen en buitenplaatsen in Oostvoorne. De duinen van Voorne mag u niet missen. Rockanje is de badplaats van de regio met een mooi en ruim Noordzeestrand op het zuiden. In deze gemeente is ook de toegang tot het vrij toegankelijke duingebied.

De Tenellaplas met het bezoekerscentrum van "Het Zuidhollands Landschap" mag u zeker niet missen. Vestingstad Brielle is bekend van 1 april en Alva, maar ook van de Brielse Dom. Hoeveel traptreden er zijn tot u boven bent verraden we niet. De dorpen Zwartewaal, Heenvliet en Geervliet hebben een eigen karakter en met name in de laatste twee gemeenten is de historie voelbaar aanwezig. Geniet onderweg van het mooie landschap of bezoek de boerderijen waar ambachtelijke streekproducten gemaakt en verkocht worden.

Uw route plannen

375 kilometer wandel- en fietsplezier en 120 routes die Voorne-Putten verbinden. Op de website van Op Voorne-Putten kunt u alle routes vinden in de omgeving om uw tochten alvast voor te bereiden. Ter plekke kunnen wij u uiteraard ook de vele parels van Voorne-Putten wijzen. Veel fiets- en wandelplezier!