Zoek en Boek

Corona Update

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) hebben ingrijpende gevolgen voor de samenleving en voor uw verblijf op Camping ‘t Weergors. De veiligheid van onze medewerkers en gasten heeft onze hoogste prioriteit, in deze tijdens van crisis is volksgezondheid immers leidend. We plegen veelvuldig overleg met de burgemeester en onze brancheorganisatie HISWA-RECRON om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk kunnen informeren over uw verblijf bij ons in deze bijzonder onzekere tijd.

UPDATE 31 MAART : Op 30 maart is er een nieuwe noodverordening afgekondigd door de voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond Burgemeester Aboutaleb. Al het gemeenschappelijk sanitair is gesloten en recreatief nachtverblijf op alle kampeerplaatsen is verboden, ook op vaste plaatsen.

De verordening kunt u hier lezen, bij artikel 2.5b.

Deze verder aangescherpte maatregel wordt getroffen op nadrukkelijk verzoek van zorgpersoneel op de Zuid-Hollandse eilanden. De zorgverleners geven aan dat de druk op de zorg al erg hoog is en vrezen de gevolgen van een extra toestroom van recreanten.

Wat betekent dit voor seizoenplaatsen en vaste plaatsen?

  • Voorlopig is het tot 6 april niet mogelijk te overnachten.
  • Indien u overdag toch iets uit uw caravan nodig heeft en naar de camping moet komen, vragen we om dit van te voren met ons telefonisch te overleggen.

We wensen u allen veel gezondheid. Let goed op elkaar.

Hartelijke groet,

Familie Riedijk

Kosteloos wijzigen van uw verblijf

We begrijpen uw zorgen. Daarom bieden wij aan toeristische plaatsen en verblijfsaccommodaties aan om, indien uw verblijf in de maand april of mei 2020 plaatsvindt, uw vakantie kosteloos te verzetten naar een later moment zodat u alsnog kunt genieten van uw vakantie op Camping ‘t Weergors.

Het annuleren van uw verblijf

Indien u besluit te annuleren, dan zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeengekomen prijs zal moeten betalen.

Annuleringskosten:

  • Annulering > 3 maanden voor de ingangsdatum: 15% van de overeengekomen prijs;
  • Annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum: 50% van de overeengekomen prijs;
  • Annulering binnen 2 tot 1 maand voor de ingangsdatum: 75% van de overeengekomen prijs;
  • Annulering binnen 1 maand voor de ingangsdatum: 90% van de overeengekomen prijs;
  • Annulering op de dag van de ingangsdatum: 100% van de overeengekomen prijs.

Meer informatie

Camping ’t Weergors
Tel: +31 (0)181 312430
Email: info@weergors.nl