Kampeerplaats

"Geweldige gezinscamping, echt een familiebedrijf, heel behulpzaam bij de receptie. Top visvijver. Goed onderhouden camping. De locatie is schitterend. Gezellige stad en heel veel leuke dorpjes/plaatsen in de buurt."  -Ilonka- (ANWB).

U heeft met uw toercaravan, camper, tent of vouwwagen de keuze tussen het door bomen en struiken beschutte gedeelte op de velden  J, N en O en de meer open velden Lijster (bij natuurspeeltuin) en de Weides 1 en 2. Bij uw boeking kunt u in het opmerkingenveld een voorkeur aangeven. 

Onze kampeerplaatsen zijn 95 m2 of groter. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampère elektra aansluiting en hebben vrijwel overal wifi ontvangst. Een waterpunt is niet op de kampeerplaats aanwezig maar nooit ver weg.

Lees hier meer over de coronamaatregelen tijdens uw verblijf.

N.B. De getoonde prijs in stap 1 is gebaseerd op 2 personen, een kampeermiddel en toeristenbelasting. Overige opties zoals elektriciteit en een auto geeft u apart aan bij het boeken. Maakt u gebruik van een ACSI, CKE of NKC Kortingskaart? Geef dat bij het boeken aan. Wij zullen de prijs voor u aanpassen indien van toepassing.

Onze familiecamping is niet geschikt voor jongeren. Boekingen van jongeren kunnen geweigerd worden. 

Beschikbaarheid
Legenda:     Geselecteerd     Aankomst     Niet beschikbaar

Kampeerplaats

Inchecken
vanaf 13:00u
Uitchecken
tot 11:00u
Wijzig datum
Inclusief
  • Toeristenbelasting
  • Wifi basis
Exclusief
  • Opties zoals elektriciteit, auto, etc.
  • Douchekaart
Boek nu voor € --.--

Selecteer een datum om door te gaan