Zoek en Boek

Start je camperavontuur op ’t Weergors in maritiem Hellevoetsluis

Camping Weergors Kamperen2.jpgwoensdag 07 maart 2018 10:23

Je nieuwe camperavontuur start op ‘t Weergors in maritiem Hellevoetsluis. De camping is uitermate geschikt voor campers en in samenwerking met Goboony bieden we ook nog eens een leuke kortingsactie. Zo wordt je volgende camperavontuur nog leuker!

Airbnb voor campers

Steeds meer mensen ontdekken de vrijheid van het kamperen met de camper. De tweedehands campermarkt floreert en ook nieuwe campers zijn de afgelopen jaren niet aan te slepen. En als je graag eens met de camper op vakantie gaat, maar het eerst eens wil proberen, dan kun je tegenwoordig via een ‘Airbnb voor campers’ van particuliere eigenaren een camper huren. Het concept is simpel: als eigenaar van een camper verhuur je je camper in de periodes waarin je hem zelf niet gebruikt. Een camper rijden en onderhouden kost namelijk al gauw €5000 per jaar en dat geld kun je (deels) terugverdienen door hem te verhuren. Als huurder van een camper kun je tegen betaalbaar tarief een camper uitproberen naar jouw keuze en van een avontuurlijke vakantie genieten. 

Goboony

Goboony (de term boony komt uit Nieuw-Zeeland en betekent ‘Trek erop uit!’) is zo’n ‘Airbnb voor campers’, een snel groeiend Nederlands bedrijf dat via de website goboony.nl campereigenaren aan camperhuurders verbindt. Een huurder doet via de website een huurverzoek aan een particuliere eigenaar. Alle betalingen en reserveringen lopen via Goboony en ook regelen ze de contracten. Zo weet je zeker dat je op een betrouwbare manier een camper huurt. Alle campers zijn goed verzekerd en zijn ook allemaal APK gekeurd. Op dit moment worden er al zo’n 1.700 campers aangeboden op de website. En omdat de campers van particulieren zijn, kun je ook altijd een camper in de buurt vinden. Naast dat Goboony een deelplatform is bieden ze ook allerlei tips met betrekking tot het camperen en kun je op de blog ook veel inspiratie opdoen voor leuke bestemmingen en routes. Ze besteden ook veel aandacht aan hun community van camperaars en daarmee zijn ze hard op weg om de leukste campercommunity van Europa te worden.

Kortingsactie

Omdat wij graag zien dat mensen erop uit trekken met de camper bieden wij een speciaal kampeertarief voor Goboony-huurders met de boodschap: ‘Trek erop uit en start je avontuur in maritiem Hellevoetsluis aan het Haringvliet! Want hoe leuk is het om tijdens je camperavontuur de meest verrassende plekken te ontdekken. Lees meer over onze leuke kortingsactie met Goboony en alle leuke tips om de omgeving van Hellevoetsluis te verkennen.  

« Terug