Search and Book

Camping Eurovision Song Contest Rotterdam

Het zal je niet zijn ontgaan. Van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 mei is Rotterdam de eventlocatie voor het Eurovisie Songfestival.

Ben je op zoek naar een camping om te kamperen of te overnachten tijdens het Songfestival in Rotterdam in 2020? Kom dan naar Hellevoetsluis, hometown van Songfestivalwinnaar Duncan Laurence! Met je camper, caravan of tent is Hellevoetsluis een prima uitvalsbasis voor je bezoek aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. En hoe leuk is het om de stad waar Duncan Laurence opgroeide en werd gehuldigd te verkennen.

Hellevoetsluis is slechts 35 minuten rijden van Ahoy Rotterdam, ook kun je met de bus en metro eenvoudig naar de stad gaan. De bushalte is slechts 10 minuten lopen vanaf de camping.

Glamp in one of our accommodations

From roof tent to lodge, there are many options for a stay of one or more nights at Camping 't Weergors. Book your accommodation right away or call us on +31181-312430.
Book now

Your camp experience

Take your camper, tent, trailer or caravan on the road and spend one or more nights at our camping pitches. Book your camping pitch right away or call us on +31181-312430.
Book now